Activiteiten in 2019

Ted Polet

Expo AAMCS, St-Amand les Eaux, 12-13 januari 2019

Een gezellige tentoonstelling van de plaatselijke vereniging Amicale Amandinoise de Modélisme ferroviaire et de Chemin de fer Secondaire AAMCS in Saint Amand les Eaux in Noord-Frankrijk, waarvoor ik met Nixnie en Creag Dhubh een uitnodiging kreeg van mijn goede vriend Jacky Molinaro.

Les forêts de l'Est - Laurent Vandermotte

Foto's    

Video:    

Sussex Downs Group, Lancing, UK, 18-2-2019

De tweejaarlijkse open dag van de Sussex Downs Group in Lancing, niet ver van Brighton, wordt gehouden in soort buurtcentrum. De kwaliteit van de modelbanen is hoog, zoals het fotoalbum laat zien. Ik had mijzelf uitgenodigd bij Chris Ford, die het goed vond dat ik met Nixnie 'onder mijn arm' binnenkwam. Ik kon logeren bij Chris O'Donoghue, die ook aanwezig was met Compass Point.

Compass Point - Chris O'Donoghue

Foto's    

Ontraxs, Utrecht, 15-17 maart 2019

Bij Ontraxs 2019 waren twee modelbanen van de Dutch Group (Zweifelsfall en The Cornmill/The Coastline), en ook, met ondersteuning vanuit de Dutch Group, de Indonesische modelbaan Tatar Sunda, gebouwd door Indra Setia en Irin Kusnadi.

Zweifelsfall - Lucien Eijdems

Foto's    

Stoomtrein Katwijk Leiden, 28-29 september 2019

De tentoonstelling in het Smalspoormuseum in Katwijk (Valkenburgse Meer) krijgt een steeds meer internationaal karakter. We werden helaas geplaagd door extreem slecht weer, maar desondanks was het gebodene wederom van topkwaliteit. Ook had het museum met medewerking van leden van de Dutch Group Daheeme (de modelbaan van Michael Staats) in rijdende toestand opgesteld.

Daheeme - Michael Staats

Schnarchenreuth - Jürgen Heinritz

Velinheli Slate Museum - Guillaume Veenhuis

Foto's    

Video: